Har vi på Bovalls Dörrbyggeri byggt Sveriges vackraste innerdörr?

Ja i alla fall om vi får säga det själva.

Vår nya grå innerdörr är tillverkad i träslaget ask som har en mycket vacker struktur. Det har vi tagit tillvara på genom att stryka färg i ådringen och på så sätt förstärka strukturen. Resultatet blir en stilren dörr som för tankarna till träets ursprung och vår nordiska natur.

grålaserad innerdörr i träRisö är tillverkad av handgjorda faner som stryks med pigment som sedan torkas av, kvar blir pigmenten i ådringen. Till sist stryks ett lager transparent oljevax med sidenmatt finish över ytan. Risö går att få i flera olika kulörer med samma vackra ådring.

Släta innerdörrar går att måttbeställa. Det går även att få samma ytbehandling på någon av våra andra dörrmodeller, t.ex. om du önskar en innerdörr med glas.

För priser och mer info, klicka här.

Made in Bovallstrand - Sweden

Bovalls Dörrbyggeri builds wooden front doors, wooden internal doors and wooden windows in certified materials with a passion for wood. Wood as a unique natural and living material and hope for a sustainable production for both people and the environment. Simply, Wood, hope and love!

X